Gevelbekleding

Installatietijd en productverspilling worden met 50% verminderd in vergelijking met de traditionele installatie van houten planken.

dassoXTR Fused Bamboo RainClad® Shiplap Siding is een uitstekende keuze voor residentiële of commerciële RainClad®, waar het op natuurlijke wijze veroudert zoals hout. Meestal fungeren onze gevelbekleding als een sierlijk, accent of middelpunt van het gebouw, maar in andere gevallen is het een geweldige vervanging voor de tropische gevelbekledingplanken (Ipe, Cumaru, Redwood of Cedar).

Onze RainClad® Siding is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren: Classic Espresso en Epic Cognac. De kleurkeuzes zijn echter onbeperkt, terwijl Epic Cognac met zijn neutrale kleur in meerdere kleuren kan worden gekleurd. Fused Bamboo® is geschikt voor de meeste merken vlekken en pigmenten met coatings variërend van houtolie voor buiten tot meerkleurige houtverven. Onze gevelbekleding is thermisch gemodificeerd, klasse A brandwerend, W.U.I. compliant, maatvast, zal niet kromtrekken of knikken, heeft geen VOS en geen uitloging.

De installatie is vereenvoudigd met de ontworpen bevestigingsmiddelen en de planken kunnen horizontaal of verticaal worden geïnstalleerd. Gebruik Drip Cap aan de basis en selecteer geschikte aluminium sierstukken voor hoeken, tops of verbindingen. Ons hout kan ook naar uw sierstukken worden geleid, afhankelijk van uw keuze van uiterlijk. Het is een RainClad® Siding die warmte buffert die door direct contact uw huis binnenkomt.

GEVELBEKLEDING

ONZE PRODUCTEN

ONZE OPLOSSING VOOR UW DUURZAME PROJECTEN